Portfolio Maatkasten

no javascript
maatkasten maatkasten maatkasten maatkasten maatkasten maatkasten

Maatkasten

Zoekt u als particulier of bedrijf een ambachtelijk schrijnwerker om een hedendaags moderne keuken of een klassieke keuken op maat te laten maken? Of wenst u meubelen op maat voor uw badkamer, woonkamer, leeszaal, praktijk of wachtzaal? Misschien heeft u wel nood aan extra opbergkasten in de berging, in uw wasplaats, onder de trap of op zolder?

Schrijnwerker Laeremans maakt kwaliteits maatkasten die perfect passen in elk interieur en in elke kamer. Met onze ontwerpen haalt u meer nuttige oppervlakte uit de beschikbare ruimte. Zo kunnen wij u u een persoonlijk design garanderen, 100% op uw maat.

Wij gebruiken zelden standaardmodules. Integendeel, wij gaan met passie en resultaat voor elke maat groter, kleiner en zwaarder dan de standaardmaat. Dit houtmaatwerk geldt ook voor de stijl, de indeling en de afwerking van de maatkasten. Zo kunt u kiezen uit stijlvolle schuifdeuren, soepele draaideuren, voldoende legplanken, ingebouwde lades en zelfs rollerkasten op maat, met of zonder ASB bandjes.

Wij geven u heel graag advies en een offerte indien u ons hieromtrent informeert.