Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf vertegenwoordigd door vader Patrick Laeremans en zijn 3 zonen Jorne, Joren en Jorian. Uw project wordt door onszelf begeleid van ontwerp en offerte tot plaatsing en afwerking. Veelzijdigheid is één van onze grootste troeven, van ramen tot trappen, van kasten tot laminaatparket. Wij realiseren tevens ook al het schrijnwerk in uw verbouwingswerken.

Kiezen voor schrijnwerkerij Laeremans betekent Onze troeven - Kennismaken met een ambitieus familiebedrijf dat oog heeft voor flexibiliteit en een adequate uitvoering van het werk. - Betrokken worden bij de planning van de werken zodat u steeds op de hoogte bent van het verloop van de werkzaamheden. - In een persoonlijke sfeer beleven hoe een open en eerlijke dienstverlening leidt tot uiterste tevredenheid. - Ervaren dat ons streven naar perfectionisme resulteert in een hoog kwalitatief eindproduct op maat van de klant.

Schrijnwerkerij Laeremans is reeds meer dan 25 jaar een specialist in allerlei binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Altijd maatwerk, in eigen atelier vervaardigd en volledig naar wens van de klant. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, wij helpen u graag professioneel verder. Vele projecten in interieur en kantoor werden tot heden reeds door ons uitgevoerd: maatkasten, dressings, keukens, badkamermeubilair,...