Portfolio dakwerken

no javascript
dakwerken nieuwbouw dakwerken dak met dakkapellen dakwerken timmerwerk in eik dakwerken eiken dakconstructie

Dakwerken

Heeft uw nieuwbouw een beresterk dak nodig? Of is na inspectie gebleken dat uw dak aan renovatie toe is? Laat uw dak dan door gespecialiseerd dakwerker schrijnwerker Laeremans plaatsen of renoveren. En kies dan ook voor een geïsoleerd onderdak en een geïsoleerde zoldervloer.

Dakisolaties en zoldervloerisolaties zijn enorm renderende energiebesparende uitgaven. Het geld van de isolatiekosten is reeds na 2 à 3 jaar terugverdiend. Het verhoogd wooncomfort is daarbij een gratis extraatje. Bovendien laat u aanpalende dakoppervlakken met de buren best in hun totaliteit renoveren. Zo vermijdt u lekkende plekken tussen twee woningen én strijken jullie samen extra premies op. De premies en subsidies variëren wel naargelang het soort dakwerk, uw woonplaats, uw inkomen en leeftijd.

De meest gekozen dakbedekking voor een plat dak is de bitumen dakbedekking en voor het hellend dak dakpannen. Dakpannen zijn er in 2 varianten, de betonnen dakpan en de keramische of kleidakpan. De levensduur van kleidakpannen bedraagt 3x de levensduur van de betonnen dakpan.

Bitumen hebben een levensduur van 25 tot maximaal 35 jaar, indien correct aangebracht. Behalve de praktische voordelen is er ook nog de kleurkeuze uit onder andere zwart, rood, bruin of blauw. Op vraag leggen wij ook natuurleien, kunstleien en EPDM. Dakkapellen, dakvensters en kapconstructies behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Vraag ons gerust naar de juiste oplossing voor uw nieuw dak of dakrenovatie.